خواص سیر جوانه زده

خواص بی نظیر سیر بر کسی پوشیده نیست، قرن هاست که برای درمان بسیاری از بیماری ها از آن استفاده می کنیم. از خواص سیر می توان به درمان فشارخون بالا،بیماری های قلبی عروقی، سرماخوردگی و آنفلوانزا، پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

اما آیا زمانی که با سیر جوانه زده مواجه می شوید،  آن را دور می‌اندازید و از خیر آن می‌گذرید؟

یکی از باورهای غلطی که سال هاست به آن اعتقاد داریم، مضر بودن جوانه های سیر است. اما باید بدانید که سیر جوانه‌زده خواص فوق‌العاده‌ای دارد که نباید دور انداخته شود.

نتایج پژوهش‌هایی که روی سیر انجام شده است نشان می‌دهد که جوانه زدن آن نه تنها چیزی از خواصش کم نمی‌کند بلکه اثر بخشی آن را نیز بالا می‌برد.

در سال 2014 آقای زکاراوا و همکارانش روی سیر جوانه‌زده بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند که سیری که به مدت 5 روز جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است. و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر وجود دارد در سیر تازه یافت نمی‌شود.

در نتیجه بر اساس پژوهش های سیره جوانه زده نه تنها مضر نیست بلکه از سلول ها در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت می کند. با پیشرفت علم باید از باور های اشتباه فاصله گرفت.

 

منابع:

Garlic Sprouting Is Associated with Increased Antioxidant Activity and Concomitant Changes in the Metabolite Profile

 

در پایان لطفا با ارائه نظر خود درباره این مطلب، ما را در بهبود و بالا بردن عملکردمان یاری فرمایید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *