خواص گل محمدی ارگانیک

غنچه گل محمدی (گل سرخ) ارگانیک

تاریخچه گل محمدی:

بر اساس سنگواره های بدست آمده مربوط به 40 میلیون سال پیش گل سرخ از دوره سوم زمین شناسی روی زمین وجود داشته است و گونه های مختلف آن متناسب با شرایط اقلیمی شکل گرفته اند.

منشاء گل محمدی ایران است و گفته می شود بعد از حمله اسکندر مقدونی این گیاه از ایران به مقدونیه و بلغارستان رفته و در آنجا کشت شده است.

جالب است بدانید یکی از ترانه های قدیمی و محبوب در کشور فرانسه بنام “رزهای اصفهان” است.

گفته می‌شود گل محمدی در قرن سیزدهم توسط جنگجویی به نام رابرت دی بری، از سوریه به اروپا برده شد، و به همین دلیل در اروپا گل محمدی را بنام رز دمشقی می شناسند.

علاوه بر عطر استثنایی این گیاه ارزشمند، خواص دارویی آن نیز از دیرباز شناخته شده بود.

خواص گل محمدی:

بقراط حکیم آن را برای دردهای معده، روده، گوش درد، دندان درد و ترمیم زخم تجویز می کرد. عصاره گلبرگ آن برای زخم های دهان، سردرد، گلودرد و به عنوان تب بر و همچنین در رفع بی خوابی و درمان استفراغ استفاده می گردید.

بهترین حالت مصرف این گل، استفاده از غنچه گل محمدی است.

استشمام کردن عطر این گل برای درمان افسردگی، رفع غم و اندوه، اضطراب، بی خوابی و سردرد‌های ناشی از ضعف مغز و قلب بسیار موثر است وعلاوه بر تقویت بدن، با بهبود عملکرد روده‌ها باعث سم‌زدایی و رفع یبوست هم می‌شود.

همچنین مصرف موضعی گلاب با خاصیت ضد التهاب و خنک کننده بودن از پف کردن زیر چشم جلوگیری خواهد کرد.

کاربرد گل محمدی:

استفاده از گل محمدی در شربت، مربا، صنایع شیرینی سازی و گلاب آن در بستنی و انواع دسر در اغلب کشورها مرسوم می باشد.

دمنوش گل محمدی ارگانیک یک نوشیدنی معطر و فوق‌العاده با خواص مثال زدنی،  برای روز های سرد پیش روست…

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *