خواص بادمجان برای سلامتی
بادمجان طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری از جمله آنتی اکسیدان ها، پروتئین، فیبر رژیم غذایی، منیزیم، پتاسیم، فولات و ویتامین ها را تأمین می کند. و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، کنترل قند خون و کاهش وزن کمک می کند.
خیلی وقت ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجان هایی که در بازار می بینیم ممکن است از خرید آن منصرف شویم. در حالیکه با به کار گیری راهکارهایی ساده می توان این مشکل را رفع کرد. بادمجان حاوی ترکیبهای شیمیاییای به نام آلکالوئیدها می باشد. این آلکالوئیدها ترکیباتی هستند که باعث تلخی بادمجان می شوند. در ادامه به به چند روش برای رفع تلخی بادمجان اشاره می گردد.
بادمجان ارگانیک و سالم
راهکار های رفع تلخی بادمجان
1- بهترین روش برای گرفتن تلخی بادمجان، افزودن نمک به آن است.اضافه کردن نمک به بادمجان با ایجاد فشار اسمزی در سلول ها سبب خارج شدن آلکالوئیدها از سلول می شوند.
بادمجان ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. در صورتی که بادمجان تخم زیادی داشته باشد می توانید تخم های آن را خارج کنید و روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید. بعد از حدود 1 الی 2 ساعت آن ها را بشویید و خشک کنید و دیگر نگران تلخی بادمجان نباشید.
2- بادمجان های پوست گرفته شده را در یک کاسه پر از آب قرار دهید و حدود 2 الی 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید و بعد از گذشت 15 دقیقه آن ها را از آب خارج کرده و بفشارید تا آب اضافه آن خارج شود.
3- بادمجان ها را پوست گرفته و حدود 4 الی 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس آن ها را از فریزر خارج کنید و بعد از آب شدن یخشان، با فشار دادن آب اضافی آن را خارج کنید و اصطلاحا با این روش، زهرابه آن گرفته میشود.
منع مصرف:
بادمجان به علت دارا بودن ماده ای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.