ضرورت مصرف گوگرد در کشاورزی پایدار
ضرورت مصرف گوگرد :گوگرد عنصری حیاتی در تغذیه گیاهان محسوب می شودکه عمدتا در ساخت پروتئین ها، آنزیم ها، روغن و کلروفیل که عامل سبزینگی گیاه است نقش دارد. حضور گوگرد در خاک منجر به افزایش مقاومت گیاهان در مقابل تنش های محیطی نظیر سرما، گرما، آفات و بیماری ها و کاهش تنش های حاصل از شوری و قلیایی بودن خاک می گردد.
این عنصر را می توان عامل کاهش PH خاک در ناحیه فعالیت ریشه دانست. افزایش جذب عناصر غذایی و بهبود کمی و کیفی محصولات زراعی و باغی و همچنین کنترل عوامل بیماری زای قارچی نظیر سفیدک سطحی و داخلی در مزارع و باغات از دیگر مزایای وجود گوگرد در خاک است.
علائم کمبود گوگرد در گیاهان:
در گیاهان کمبود گوگرد به صورت رنگ پریدگی و زردی در برگهای جوان و قسمت های انتهایی گیاه ظاهر می شود. کمبود گوگرد آثار مهمی در کاهش رشد گیاه داشته ،ساقه ها نازک و برگها پیچیده می گردد. در گیاهان کمبود گوگرد موجب تجمع ازت غیر پروتئینی و نیترات می شود که مصرف این گیاهان برای حیوانات نشخوار کننده و انسان زیان آور و سمی است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.