برگزاری کارگاه آموزشی سبزی کاری در منزل توسط کارشناسان واحد بازار گوکرن
کارگاه آموزشی سبزی کاری : سفره های ایرانی با سبزی خوردن سبز می شود. سبزی ها نه تنها سفره را زیبا می کنند و باعث تحریک اشتها می شوند, بلکه با دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت هم بسیار مفید هستند. به طوری که کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 “سروینگ” سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.
این بار کارشناسان واحد بازار شرکت گوکرن قدم در عرصه آموزش سبزیکاری نهاده و در دانشگاه اصفهان کارگاه آموزشی “کاشت انواع سبزیجات خوراکی در حیاط منزل یا در گلدان” را برگزار نمودند.
عدم محدودیت برای حضور شرکتکنندگان اعم از: دانشجویان، اساتید، دیگر پرسنل دانشگاه و … در کارگاه مذکور یکی از مزیتهای این کارگاه محسوب میشد.
در این کارگاه کارشناسان ضمن بیان موضوعاتی چون:
تهیه و انتخاب بذور- آمادهسازی، نوع، عمق خاک و زهکش مناسب برای آن- دفعات آبیاری- مقدار نور ، دما لازم برای پرورش- جلوگیری از آفت زدن سبزیها- جایگاه مناسب کاشت (گلدان، جعبه و یا باغچه) و به طور کلی نحوه کاشت – داشت – برداشت سبزیجات در منزل، به این امر که هرکس در هر شرایطی میتواند با امکانات بسیار کم برای ایجاد یک محیط دوست داشتنی و پرتحرک اقدام به پرورش هر نوع سبزی در آپارتمان و خانه خود کند، اشاره نمودند.
شایان ذکر است از ویژگی های اصلی این کارگاه آموزشی، می توان به توأم بودن بخش های نظری با فعالیت های عملی اشاره نمود .
خبرگزاری گوکرن
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.