خواص عسل ارگانیک

خواص عسل ارگانیک

خواص  عسل ارگانیک:

عسل از دوره باستان به عنوان شیرین کننده طبیعی مورد استفاده قرار می گرفت زیرا دارای سطح بالایی از فروکتوز می باشد. زنبورها، شهدهای طبیعی را از محیط خود جمع آوری می کنند و زمانی که وارد کندوی خود می شوند، مرتباً شهدها را مصرف و هضم کرده و مجدداً تبدیل به شهد و شیره های مغذی تری می کنند. بو، رنگ و طعم عسل به انواع گل هایی بستگی دارد که توسط زنبور عسل انتخاب شده اند. همچنین غلظت عسل نیز به منطقه تولید و محل نگهدرای آن بستگی دارد. مسئله مهم آن است که عسل طبیعی با کیفیت بالا مورد استفاده قرار گیرد و از هیچ گونه افزودنی در تولید آن استفاده نشود. چرا که عسل ارگانیک حاوی بسیاری از انواع آنتی اکسیدان های مهم است. این آنتی اکسیدان ها، شامل اسیدهای آلی و ترکیبات فنولیک مانند فلاونوئیدها هستند.

خواص شگفت انگیز عسل ارگانیک:

-آنتی اکسیدان ها خطر حملات قلبی و انواع سرطان ها را کاهش می دهند و سلامت چشم را نیز تقویت می کنند.

-تحقیقات نشان می دهد که عسل در مقایسه با انواع قندها و شکر جایگزین مناسب و کم خطرتری برای افراد دیابتی می باشد. اگرچه ممکن است عسل برای افراد دیابتی کمی بهتر از شکر تصفیه شده باشد، اما همچنان باید با احتیاط مصرف شود.

– عسل ارگانیک سطح ​​فشار خون و تری گلیسیرید را (که عوامل مهم برای بیماری های قلبی) کاهش می دهد.

– جالب اینجاست که چندین مطالعه نشان می دهد که عسل ممکن است سطح کلسترول شما را بهبود بخشد بدین صورت که کلسترول LDL کل و “بد” را کاهش می دهد و کلسترول HDL ” خوب” را افزایش می دهد.

-عسل سبب گشاد شدن عروق قلب می شود. همچنین ممکن است از تشکیل لخته خون جلوگیری کنند، که می تواند منجر به حملات قلبی و مغزی شود.

– آنتی اکسیدان های موجود در عسل ارگانیک بر سلامت قلب تاثیر زیادی میگذارند. و باعث افزایش جریان خون به قلب و کاهش خطر ایجاد لخته خون می شوند. علاوه بر آن، یک مطالعه روی موش ها نشان داد که عسل از قلب در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند.

– نتایج مطالعات اخیر در مورد تاثیرات عسل بر روی التیام زخم ها و سوختگی ها نشان می دهد که، عسل در بهبود سوختگی و ضایعاتی با ضخامت جزئی و پس از جراحی موثر است. همچنین عسل به درمان  بسیاری از بیماری های پوستی مانند اگزما، پسوریازیس و .. کمک می کند. پژوهشگران بر این باورند که قدرت ترمیم کنندگی عسل طبیعی از اثرات ضد باکتریایی و ضد التهابی آن و همچنین توانایی آن در تغذیه بافت اطراف حاصل می شود.

– سرفه یک مشکل شایع در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه تنفسی می باشد. این بیماری می تواند خواب و کیفیت زندگی کودکان و والدین را تحت تأثیر قرار دهد. با این حال، داروهای اصلی سرفه همیشه موثر نیستند و می توانند عوارض جانبی داشته باشند. نکته جالب اینجاست که در برخی موارد عسل انتخاب بهتری می باشد و شواهد نشان می دهد که بسیار مؤثر است.

با این وجود، به دلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، مصرف آن برای کودکان زیر یک سال ممنوع می باشد.

در طب سنتی توصیه می شود که برای درمان برفک دهان اطفال، یک قاشق چای خوری عسل یا عسل مخلوط با آب لیمو به کودک داده شود. بهتر است در هنگام خوردن عسل دقت کنید که حرارت نبیند.

برخی از افراد تصور می‌کنند که صرفاً طبیعی بودن عسل و نبود ناخالصی در آن ضامن کیفیت این ماده است؛ اما باید بدانید که موضوع مهم دیگر، تغذیه زنبورها از مواد طبیعی است که باید توسط کندوداران رعایت شده باشد.

اما در نهایت به خاطر داشته باشید که عسل فقط باید در حد اعتدال مصرف شود، زیرا همچنان کالری و قند زیادی دارد.

منابع:

healthline

The Potential Role of Honey and its Polyphenols in Preventing Heart Diseases: A Review

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *