آنچه باید درباره ماش بدانید!

آنچه باید درباره ماش ارگانیک بدانید!

ماش (Vigna radiata) متعلق به تیره باقلائیان (Fabaceae) و بومی کشور هند است که در اکثر مناطق ایران کشت می شود. ماش ارگانیک یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی می باشد. در تولید ماش ارگانیک از بذور بومی استفاده می شود.

📌مواد مغذی ماش شامل:

❇️آنتی اکسیدان
❇️ویتامین ها
❇️انواع پروتئین
❇️غنی از فیبر، نشاسته، منیزیم و پتاسیم

📌فواید ماش:

✅جلوگیری از سکته مغزی
✅کاهش کلسترول و فشار خون
✅کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2
✅بهبود عملکرد دستگاه گوارش
✅ضد سرطان
✅تقویت سیستم ایمنی بدن
✅با سرکوب گرسنگی و بالا بردن هورمون لپتین، باعث کاهش وزن شود.
✅دارای شاخص قند پایین که برای افراد دیابتی توصیه می گردد.

موارد مصرف:

  • از جمله موارد مصرف ماش می توان به تهیه انواع غذاها (نظیر ماش پلو، آش ماش و …) جوانه آن اشاره کرد.
  • مصرف ماش همراه با غلات نظیر برنج توصیه می شود.
  • در بسیاری از مطالعات توصیه می شود که مادران شیرده در رژیم غذایی خود حتما از ماش استفاده کنند چرا که غنی از پروتئین است.

 

منابع:

Mung Bean (Vigna radiata L.): Bioactive Polyphenols, Polysaccharides, Peptides, and Health Benefits

 ماهنامه دنیای تغذیه – شماره 123 – دکتر سید مسعود کیمیاگر

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *