تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
Crops

برای سفارش محصولات، به قسمتفروشگاه ها در استان مورد نظر خود مراجعه نمایید.

(با عضویت در گروه مصرف کنندگان محصولات سالم و ارگانیک، با ما همراه شوید و از مزایای آن برخوردار گردید)

 

 

 

 goshte-germz

                کد کالا: 

                نام محصول: گوشت قرمز

                دسته: -

                وزن در بسته بندی:  متغیر

                  تعداد در پک/کارتن:  -

                نوع عرضه در بازار : -

                نام تجاری (برند) محصول : آبگینه

                نوع گواهی اخذ شده :  -

                محل تولید: ایران 

 

 

 

توضیحات:

گوشت ارگانیک به علت اینکه در تولید آن هیچ گونه مواد شمیایی استفاده نشده و به علت عاری بودن تغذیه دام ها از هرگونه سموم (توکسین ها)، آنتی بیوتیک ها و سایر مکمل های رشد، دارای ارزش غذایی بالاتر و سلامت بیشتر بوده و طعم مطبوعی که همان طعم اصلی گوشت است را دارا می باشد. طبق مطالعات انجام شده در اتحادیه اروپا گوشت ارگانیک دارای امگا3 با ظرفیت بالا و دارای چربی پایین می باشد که همین امر باعث کاهش سرطان و سکته قلبی در انسان ها می گردد. گوشت ارگانیک به علت ارزش غذایی بالا مناسب تغذیه ورزشکاران، کودکان در حال رشد، خانم های باردار و افراد سالخورده می باشد. گوسفندان در مراتع و یا مزارع ارگانیک در فضای طبیعی آزادانه به طوری که امکان راه رفتن طولانی به هنگام چرا را داشته باشند پرورش داده می شوند. راه رفتن طولانی به هنگام چرا باعث عدم تجمع چربی اضافه در بدن دام گشته و باعث ترد و لذیذ بودن گوشت می گردد. دسترسی داشتن دام به چراگاه موجب تقویت سیستم ایمنی طبیعی بدن آن می شود.

 

الزامات تولید:

-  تولید مثل دام باید به صورت طبیعی بوده و نباید با استفاده از روش های انتقال جنین و هورمون های تولید و همچنین دست ورزی ژنتیکی باشد.

- عدم استفاده از مواد محرک رشد و تولید

- عدم کاربرد داروهای شمیایی (شامل آنتی بیوتیک ها)

-  نباید از محرک ها و آرام بخش ها برای حمل و نقل دام استفاده کرد، جابه جایی باید با آرامش و بدون استرس انجام شود.

-  همچنین کشتار دام به صورت اصولی انجام می گیرد تا از شوک وارد شده به دام (که در کشتار صنعتی صورت می گیرد) اجتناب گردد و کیفیت گوشت آسیب نبیند.

 

مزارع و مراتع

مزارع یا دامنه های زراعی و مراتعی برای تغذیه دام مورد استفاده قرار می گیرند که طی سه سال گذشته از نهاده های شمیایی اعم از کود و انواع سموم شیمیایی در روند تولید علوفه دام استفاده نشده باشد و دام ها حد اقل به مدت 6 ماه از یک گیاه و محصولات گیاهی تولید شده به روش ارگانیک تغذیه نمایند و با تایید سازمان گواهی کننده به عنوان دام ارگانیک محسوب گردند.

 

کنترل و بازرسی

نظارت و ردیابی تمام مراحل تولید از آماده سازی تا مرحله فروش از قبیل نژاد یا منشا دام، سلامتی دام، خوراک دام تهیه شده و منبع آن، مزارع و مراتع، حرکت گله در واحد مطابق با آنچه در نقشه تعیین شده، حمل و نقل، ذبح، بسته بندی و برچسب گذاری نهایی توسط سازمان ها و مراجع گواهی و تایید کننده نظارت می گردند.