تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
Crops

برای سفارش محصولات، به قسمت فروشگاه ها در استان مورد نظر خود مراجعه نمایید.

(با عضویت در گروه مصرف کنندگان محصولات سالم و ارگانیک، با ما همراه شوید و از مزایای آن برخوردار گردید)

 

 

sib-zamine-abgineh

 

               

 کد کالا: 2116

نام محصول: سیب زمینی

دسته: سالم 

وزن در بسته بندی: 2 کیلوگرم، 3 کیلوگرم

تعداد در پک/کارتن:  10 بسته (2 کیلوگرمی)، 6 بسته (3 کیلوگرمی)

نوع عرضه در بازار: به صورت بسته بندی در توری های صنعتی به همراه لیبل

نام تجاری (برند ) محصول:  آبگینه

نوع گواهی اخذ شده/روند تولید: دارای استاندارد تشویقی از سازمان ملی استاندارد ایران

محل تولید: ایران 

   

     

 

 

توضیحات:

بخشی از این محصولات در مزارع تحقیقاتی- تولیدی شرکت گوکرن تولید شده و بخشی دیگر در سایر فصول در مزارع تحت پوشش مجموعه تولید می گردد. لذا محصولات این مزارع با حضور و نظارت کارشناسان رشته ی کشاورزی و اعمال مدیریت های مناسب و دستاوردهای روز کشاورزی، همچنین ترکیب کشاورزی سنتی و حفاظتی، بهره جویی از مدیریت‌های تلفیقی آفات (حشرات، بیماری، علف‌های هرز)، مبارزه بیولوژیکی و غیر شیمیایی، ارقام مقاوم و بومی، نهاده های (تقویتی، کنترلی) بیولوژیک و ارگانیک بر پایه ی عدم یا حداقل استفاده از نهاده های برون مزرعه‌ای و شیمیایی کم خطر (حدود مجاز مطابق با استانداردهای تدوین شده) در راستای نیل به کشاورزی پایدار، حفظ اکوسیستم و تولید محصولی سالم با هدف تامین و کمک به استقرار امنیت غذایی در جامعه و دسترسی عموم مردم به تغذیه ی سالم تولید می گردند.

 

مبنای تولید این دسته از محصولات عدم استفاده از نهاده های (کود و سم) شیمیایی می باشد و در صورت استفاده، حد مجازها رعایت شده و تولید مطابق با استانداردهای مربوطه (G.A.P ، استاندارد تشویقی) و برنامه های مديريتي بر اساس معیارهای مشخصی صورت می پذیرد. 
این محصولات دارای حد مجاز باقیمانده سموم، آفت کش ها، کودها و فلزات سنگین می باشند.

رعایت تناوب کشت، کنترل علف‌های هرز از طریق مکانیکی (وجین دستی و...) و زراعی و ... مورد توجه قرار می‌گیرد.
احیا و استفاده بهینه از منابع خاک ( بازگرداندن مواد آلی به خاک و...) و کشاورزی در محیط زیست نظارت شده از مواردی است که در تولید محصول سالم باید به کار برد.

 

تنها بذرهای سیب زمینی گواهی شده، ارقام با کیفیت و مقاوم برای کاشت در این مزارع انتخاب می گردند.

برای تقویت خاک و تامین عناصر غذایی از کود دامی پوسیده و کمپوست استفاده شده است و از سموم و کودهای شیمیایی، علل الخصوص کودهای ازته در تمامی مراحل تولید استفاده نمی گردد.

 

لازم به ذکر است در سبزیجات غده ای نظیر سیب زمینی درصد جذب نیترات و نیتریت بالا می باشد.

 

- نیترات و نیتریت ها باعث اکسید کردن هموگلوبین و تولید مت هموگلوبین و عدم کارایی کافی گلبول قرمز می شوند.
- نیترات و نیتریت ها پس از خورده شدن در معده انسان تولید نیتروز آمین می کنند که باعث ایجاد سرطان معده می شوند.
- آب های زیرزمینی توسط نیترات های کودهای شیمیایی باعث افزایش آلودگی غذاها و در نتیجه باعث افزایش بیماری های ناشی از نیترات ها می شوند.

 

 لذا این مجموعه با تنوع، تداوم و حفظ کیفیت محصولات تولیدی خود به سلامت جامعه می اندیشد.