تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
Crops

برای سفارش محصولات، به قسمت فروشگاه ها  در استان مورد نظر خود مراجعه نمایید.

(با عضویت در گروه مصرف کنندگان محصولات سالم و ارگانیک، با ما همراه شوید و از مزایای آن برخوردار گردید)

 

 

 

felfel dolme

 

کد کالا: 2148 (فضای باز) ، 2158 ( گلخانه ای)

نام محصول: فلفل دلمه فضای باز و گلخانه ای (سبز و رنگی)

دسته: سالم ، گواهی شده

وزن در بسته بندی: 500 گرم

تعداد در پک/کارتن: 14 بسته

نوع عرضه در بازار: به صورت بسته بندی در ظروف یکبار مصرف فومی با روکش سلفون و برچسب

نام تجاری (برند) محصول: آبگینه

نوع گواهی اخذ شده/ روند تولید: دارای استاندارد تشویقی از سازمان ملی استاندارد ایران، تولید شده بر اساس عملیات خوب کشاورزی (GAP)

محل تولید: ایران - اصفهان

   

     

  

 

توضیحات:

بخشی از این محصولات در مزارع تحقیقاتی- تولیدی شرکت گوکرن تولید شده و بخشی دیگر در سایر فصول در مزارع تحت پوشش مجموعه تولید می گردد. لذا محصولات این مزارع با حضور و نظارت کارشناسان رشته ی کشاورزی و اعمال مدیریت های مناسب و دستاوردهای روز کشاورزی، همچنین ترکیب کشاورزی سنتی و حفاظتی، بهره جویی از مدیریت‌های تلفیقی آفات (حشرات، بیماری، علف‌های هرز)، مبارزه بیولوژیکی و غیر شیمیایی، ارقام مقاوم و بومی، نهاده های (تقویتی، کنترلی) بیولوژیک و ارگانیک بر پایه ی عدم یا حداقل استفاده از نهاده های برون مزرعه‌ای و شیمیایی کم خطر (حدود مجاز مطابق با استانداردهای تدوین شده) در راستای نیل به کشاورزی پایدار، حفظ اکوسیستم و تولید محصولی سالم با هدف تامین و کمک به استقرار امنیت غذایی در جامعه و دسترسی عموم مردم به تغذیه ی سالم تولید می گردند.

مبنای تولید این دسته از محصولات عدم استفاده از نهاده های (کود و سم) شیمیایی می باشد و در صورت استفاده، حد مجازها رعایت شده و تولید مطابق با استانداردهای مربوطه (G.A.P ، استاندارد تشویقی) و برنامه های مديريتي بر اساس معیارهای مشخصی صورت می پذیرد. 
این محصولات دارای حد مجاز باقیمانده سموم، آفت کش ها، کودها و فلزات سنگین می باشند.

برای تقویت خاک و تامین عناصر غذایی از کود دامی پوسیده، کودهای آلی و کمپوست استفاده می شود. رعایت تناوب کشت، کنترل علف‌های هرز از طریق مکانیکی (وجین دستی و...) و زراعی و ... مورد توجه قرار می‌گیرد.
ترمیم و استفاده بهینه از منابع خاک ( بازگرداندن مواد آلی به خاک و...) و کشاورزی در محیط زیست نظارت شده از مواردی است که در تولید محصول سالم باید به کار برد.

 

جهت تداوم برخی محصولات در فصول سرد که شرایط تولید در فضای باز مزارع امکان پذیر نمی باشد، تولیدات صیفی جات در گلخانه ها صورت می گیرد.
لازم به ذکر است در تولیدات گلخانه ای به روش های رایج، عموما سم پاشی های بی رویه با سموم شیمیایی و دزهای بالا، همچنین باقی ماندن سموم در محصول در زمان برداشت و بازاررسانی (عدم طی شدن دوره ی کارنس سم) نگرانی همگان را برمی انگیزد.

ویژگی برجسته ارقام گلخانه ای عملکرد بالاتر (نسبت به ارقام فضای باز) در سطوح کشت (با توجه به هزینه های گزاف تحمیل شده در گلخانه ها و ...) می باشد. محصولات گلخانه ای از لحاظ طعم و عطر در سطح پایین تری نسبت به محصولات فضای باز قرار گرفته و برابری نمی کنند، ولی محصولات گلخانه ای از لحاظ ظاهری و تناسب سایزی نسبت به محصولات فضای باز، دارای برتری می باشند.

در راستای تولید محصول سالم در گلخانه ها حذف یا کاهش (حدود مجاز مطابق با استانداردهای تدوین شده) سم پاشی ها در تمام روند تولید از طریق اعمال مدیریت تلفیقی آفات و بیماری ها صورت می‌گیرد.
کنترل رطوبت، حذف بوته‌های آلوده به آفات، استفاده از حشـرات شکارگر نظیر زنبور تریکوگراما، براکون و کفشدوزک جهت کنترل آفات از جمله مدیریت‌های تولیدی می‌باشد که این امر مصداق کار در روند تولیدات گلخانه های مجموعه ی گوکرن و همچنین گلخانه های تحت پوشش مطابق با استاندارد می باشد.

 

لذا این مجموعه با تنوع، تداوم و حفظ کیفیت محصولات تولیدی خود به سلامت جامعه می اندیشد.