تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
Crops

برای سفارش محصولات، به قسمت فروشگاه ها در استان مورد نظر خود مراجعه نمایید.

(با عضویت در گروه مصرف کنندگان محصولات سالم و ارگانیک، با ما همراه شوید و از مزایای آن برخوردار گردید)

 

 

 


lobiya kerem abgineh 220

               کد کالا: 1931 

               نام محصول: لوبیا کرم

               دسته: سالم

               وزن در بسته بندی: 900 گرم

               تعداد در پک/کارتن: 24 بسته

               نوع عرضه در بازار: به صورت بسته بندی در پاکت پلاستیکی به همراه برچسب

               برند و نشان محصول: آبگینه

               نوع گواهی اخذ شده/روند تولید: تولید شده بر اساس عملیات خوب کشاورزی (GAP)

               محل تولید: ایران - اصفهان 

   

 

 

 

توضیحات:

این محصول از جمله محصولات تولید شده در مزارع تحت پوشش شرکت گوکرن توسط کشاورزان رهرو در مسیر سلامت و مصمم برای تولید محصولات سالم و ارگانیک با نظارت کارشناسان گوکرن و اعمال مدیریت های مناسب از جمله مدیریت های تلفیقی آفات (IPM) ، در مناطق مستعد و نسبتا بکر، با آب و هوای مساعد و خاک مناسب می باشد.

در روند تولید این محصولات بر عدم استفاده از نهاده های شیمیایی و پر خطر تاکید شده است و تمام همیت تولید کننده بر تولید مطابق با استانداردهای مدون و مربوطه می باشد.
در طی مراحل کاشت و داشت، تغذیه خاک و بوته از طریق کودهای پوسیده و دامی تامین می‌گردد.

در منطقه تولید این محصول، هر 4 سال یک‌بار کشت صورت می‌گیرد و چون در این مدت خاک مجددا احیا می‌شود نیازی به استفاده از کودهای تقویتی نمی‌باشد.

 

بیماری پوسیدگی ریشه لوبیا:

پوسيدگي ريشه يكي از بيماري هاي مهم لوبيا و عوامل محدود كننده ي سطح زير كشت و توليد آن در ايران و جهان محسوب مي شود. به طوري كه در مناطق كاملا آلوده تا 85 درصد محصول را از بين مي برد. روش هاي مختلفي جهت كنترل اين بيماري پيشنهاد شده است كه در مجموع در سه دسته شامل روش هاي زراعي، شيميايي و كنترل بيولوژيك قابل تفكيك هستند . نتايج تحقيقات نشان مي دهد كه روش هاي زراعي تنها مي توانند درصد خسارت را تا حدودي كاهش دهند و عمدتا بر پيشگيري تاكيد دارند. كارآيي روش هاي شيميايي نيز امروزه به دليل افزايش مقاومت در كولتيوارهاي موجود لوبيا به شدت كاهش يافته است. تاثير اندك روش هاي شيميايي در كنترل بيماري هاي خاكزي، هزينه هاي اقتصادي آن و نگراني هاي زيست محيطي سبب تاكيد بيشتر محققان بر توسعه ي روش هاي كنترل بيولوژيك گرديده است. بهره برداري از عوامل بيولوژيك از مهمترين و موفق ترين روش هاي توسعه ي كنترل بيولوژيك بيماري ها به ويژه بيماري پوسيدگي ريشه محسوب مي شوند.