تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
Crops

برای سفارش محصولات، به قسمت فروشگاه ها در استان مورد نظر خود مراجعه نمایید.

(با عضویت در گروه مصرف کنندگان محصولات سالم و ارگانیک، با ما همراه شوید و از مزایای آن برخوردار گردید)



 

sabos berenj

             

              کد کالا:  1327

              نام محصول:  سبوس برنج

               دسته: ارگانیک

               وزن در بسته بندی:  500 گرم

               تعداد در پک/کارتن:  24 بسته

               نوع عرضه در بازار: به صورت بسته بندی در پاکت پلاستیکی به همراه برچسب

               نام تجاری (برند) محصول: آبگینه

               نوع گواهی اخذ شده: دارای گواهینامه ارگانیک مطابق با استاندارد ملی ایران-11000

               محل تولید: ایران-شمال

              

 

  

توضیحات:

سبوس برنج یکی از فرآورده های جانبی برنج می باشد.

این محصول از جمله محصولات تولید شده توسط کشاورزان رهرو در مسیر سلامت و مصمم برای تولید محصولات سالم و ارگانیک از طریق اعمال مدیریت های مناسب از جمله مدیریت های تلفیقی آفات (IPM) ، در مناطق مستعد، با آب و هوای مساعد و خاک مناسب می باشد.

در روند تولید این محصولات بر عدم استفاده از نهاده های شیمیایی و پر خطر تاکید شده است و تمام همیت تولید کننده بر تولید مطابق با استانداردهای مدون و مربوطه می باشد.

این برنج نخستین برنج ارگانیک ایران است که تحت کنترل و بازرسی شرکت پارس گواه طبق استاندارد ارگانیک ایران (استاندارد ملی ایران- 11000) تولید گردیده است. 

 

 قبل از سفید شدن برنج، پوسته دیگری وجود دارد که سبوس خوانده می شود. سبوس برنج، پوسته قهوه‌ای رنگی است که برنج سفید را در برگرفته است. این پوسته به وسیله آسیاب‌ها و دستگاه‌های ساینده از برنج جدا شده و برنج سفید به دست می‌آید. این غشای قهوه‌ای رنگ سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و پروتئین است.

 

 

 اطلاعات مرتبط

• پس از آزمایش های متعدد این نتیجه به دست آمده است که نقص عمده غذایی ما ایرانیان برنج خوار، کسر ویتامینهای (ب) موجود در سبوس برنج است. زیرا ما برنج سفید کرده را که فاقد ویتامین بوده و دارای ماده ضد ویتامین است می خوریم و سبوس آن را که مخزن ویتامینهای (ب) می باشد دور می ریزیم.

علاوه بر این ویتامین‌های گروه B یکی از ویتامین‌های مهم و ضروری برای حفظ سلامت موهاست. کم‌شدن ویتامین‌های B عامل اصلی پیری و سفید شدن و ریختن مو است.

اینک پزشکان اتفاق نظر دارند که سبوس بزرگترین راه درمان طبیعی یبوست به شمار می رود. و طبيعتاً، جلوگیری از یبوست، موجب پیشگیری از پیدایش" بواسیر" و التهاب دیورتیکول ( کیسه ای مدور به اشکال و اندازه های مختلف است که در جدار داخلی روده ایجاد می شود)، سرطان کولون، شقاق، فیستول، انشقاق بافت معده، و عفونت های دستگاه گوارش ( که غالباً در میان افراد مسن مشاهده می شود )، می باشد.

سبوس منبع غنی از آنتی اکسیدان است. ویتامین (E) موجود در آن به عنوان قوی‌ترین آنتی اکسیدان می‌تواند سلول‌های بدن را در مقابل رادیکال‌های آزاد محافظت نماید و بسیاری از بیماری‌ها را کنترل نماید، ویتامین (E) بهترین نگهدارنده غشای سلول است.

اشخاصی که از خوردن برنج چاق می شوند همچنین کسانی که برنج به بدن آنها سازگار نیست دارویی بهتر از این غذا برای درمان خود ندارند.

لذا متخصصین تغذیه به منع مصرف سبوس در بیماران کلیوی اشاره می نمایند چرا که سبوس برنج سرشار از فسفر و فیبر می‌باشد و بیمارن کلیوی به علت بالا بودن فسفر خون از مصرف آن منع می‌باشند.

 سبوس برنج در آش و سوپ به لعاب دار شدن آن کمک می کند و یا می توان به همراه ماست یا سالاد مصرف نمود. همچنین می توان سبوس را به صورت پودر در برنج پخته شده استفاده نمود ولی به علت حرارت قسمتی از ویتامین های خود را از دست می دهد. برای حفظ ویتامین ها، در مراحل آخر تهیه سوپ، سبوس را به آن اضافه کنید.

توصیه می شود همراه با مصرف سبوس از نوشیدن مایعات به ویژه آب و آب میوه ها و نیز مصرف روغن زیتون، غفلت نشود. این مواد سبب سهولت انجام وظیفه ی سبوس و اثر بخشی بیشتر آن می شوند.