تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
Crops

برای سفارش محصولات، به قسمتفروشگاه هادر استان مورد نظر خود مراجعه نمایید.

(با عضویت در گروه مصرف کنندگان محصولات سالم و ارگانیک، با ما همراه شوید و از مزایای آن برخوردار گردید)

                                  

                                                                                                                             

             

asal-gavan-abgine  

               کد کالا: 1636

               نام محصول: عسل گون

               دسته: سالم

               وزن در بسته بندی: 900 گرم

               تعداد در پک/کارتن: 12 شیشه

               نوع عرضه در بازار: به صورت بسته بندی در ظروف شیشه ای به همراه برچسب

               نام تجاری (برند) محصول آبگینه

               نوع گواهی اخذ شده/روند تولید: تحت پوشش

               محل تولید: ایران  

 

 

 

 

 

توضیحات:

مشکل عمده و آفت زنبورهای عسل ، کنه ی " واروا " می باشد. در گذشته برای پیشگیری از حمله ی این کنه، از نوارهای سمی شیمیایی استفاده می شده، ولی اخیرا کنه ها به این نوارها مقاوم شده اند و زنبورداران به روش جدیدی که در اروپا و استرالیا مرسوم است یعنی استفاده از اسید فرمیک (روش طبیعی) روی آورده اند.

 مشکل دیگر زنبورها، حمله ی تک سلولی" نئوزما " می باشد ، اخیرا دریافته اند که استفاده از سرکه ی سیب به راحتی این تک سلولی را کنترل می نماید.

 

لذا جهت تولید این عسل از موارد طبیعی ذکر شده در بالا استفاده شده، همچنین  از تغذیه مصنوعی زنبور، استفاده از شکر، شیرین‌کننده‌ها و سایر مواد غیر طبیعی در فرآیند تولید عسل جلوگیری می‌شود. 

کندوهای زنبور عسل در مراتع طبیعی دور از شهر، مزارع ارگانیک و در مناطق بکر - کوهستانی مستقر شده اند.

 

معمولاً زنبورهای عسل، شهد را از چندین گیاه جمع آوری می نمایند، ولی در بعضی مناطق کوهستانی ممکن است یک گیاه به صورت غالب در منطقه وجود داشته باشد که مورد استفاده زنبورعسل واقع شده، در این صورت می توان عسل طبیعی بدست آمده را به نام گیاه فوق نامید.

 

خواص عسل گون:

این عسل شهد گیاه گون (Astragalus spp) می باشد که معمولا در مناطق استپی و کوهستانی می روید یکی از مهمترین پوشش‌های گیاهی ایران به شمار می رود. از صمغ این گیاه کتیرا و گز تهیه می کنند. شهد جمع آوری شده گل‌های این گیاه توسط زنبوران عسل علاوه بر خواص عمومی عسل دارای ویژگی‌های منحصر بفرد زیر می باشد:

■ خون ساز و درمان کم خونی

■ تقویت سیستم عصبی و حافظه

■ آرام بخش

■ ضد التهاب مثانه و پروستات

■ مفید جهت بیماریهای کلیوی

■ مفید برای دردها چشمی و ورم ملتحمه چشم

 

√ لازم به ذکر است در صورت طبیعی بودن عسل باید جواب آزمایش به صورت زیر باشد:

ساکارز................................... زیر ۵ درصد. ساکارز هر چه از ۵ کمتر باشد عسل مرغوبتر است.

قندهای آلی................................ بالای ۶۵ درصد
نسبت فروکتوز به گلوکز................... بالای 0.9 درصد
دیاستاز................................... مثبت
نشاسته.................................... منفی
مواد خارجی............................... منفی
عسل مصنوعی و گلوکز تجاری............. منفی
رطوبت................................... زیر ۲۰ درصد
pH...................................... حداقل ۴
اسیدیته................................... حداکثر ۴۰
هیدروکسی میتیل فورفورال................ حداکثر ۸۰

 

قندهای احیا کننده ، pH ، نسبت فروکتوز به گلوکز ٬ هر چه بیشتر باشد عسل مرغوبتر می باشد.

ساکارز و اسیدیته و هیدروکسی میتل فوروفورال و رطوبت هر چه کمتر باشد عسل مرغوبتر است.

 

• عسل های طبیعی همگی باید دارای ساکاروز کمتر از 5 باشند (به جز عسل سیب که شهد این گل به صورت طبیعی ساکاروز 6 گرم در 100 گرم دارد).

• اگر در عسل آنزیم دیاستاژ وجود نداشته باشد عسل از نوع سه می باشد که به صورت صنعتی تهیه شده است.
• یکی دیگر از فاکتورهای مورد آزمایش نسبت فروکتوز به گلوگز است که طبق استاندارد باید بیش از 0.9 باشد.

 

 اطلاعات مرتبط

♦ عسل يك ضدعفوني كننده طبيعي است. تحقيقات انجام شده در سال هاي اخير نشان مي دهد كه گذاشتن آن بر روي زخم ها مانع عفونت مي شود. از آنجايي كه عسل حاوي مواد آنتي باكتريايي است مي تواند بخوبي باعث بهبود زخم ها شود.

 

 برای تهیه یک قاشق عسل که ۲۵ گرم می باشد، چهار هزار زنبور بیست هزار گل را ملاقات می کنند، ۷ بار فاصله بین کره ماه و زمین را می پیمایند. برای تهیه ۱ کیلو عسل ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون گل را باید گرده افشانی کنند.

 یک عدد زنبور در طول ۱۵ روز عمرش در فصل بهار و تابستان ۷۰ هزار سورتی پرواز می کند. سرانجام بر اثر بال زدن زیاد (چون ۴۰۰ دفعه در هر ثانیه بال می زند، ۳۵ کیلومتر را در یک ساعت می پیماید و ۲۰ کیلومتر را بدون وقفه می رود) با بال های مجروح و بدن زخمی و خون آ لود جانش را به جان آفرین تسلیم می کند.