تنوع، تداوم، کیفیت، سلامت
فلینظر الانسان الی طعامه(سوره عبس، آیه 23) آدمی باید به قوت و غذای خویش (به چشم خرد) بیاندیشد.
آب پاک، زمین پاک، انسان پاک
غذای سالم، شهروند سالم، جامعه سالم
جبر بقا ما را وادار به دانستن می کند.
آیا می دانید سم د.د.ت که یکی از خطرناک ترین سموم کشاورزی است، می تواند از طریق مادر به نوزاد نیز منتقل شود.
تخفیف 5 تا 10 درصدی عرضه محصولات سالم و ارگانیک برای بیماران خاص
بگو چه می‌خوری تا بگویم کیستی(ژان آنتلم بریا ساوارن )
بزرگترین کیمیا، کشاورزی است. امام صادق(ع)
خاک مرده برای آنها آیتی است ، ما آن را زنده کردیم و دانه ای از آن خارج ساختیم که از آن می خورند. (سوره یس آیه 3)
Crops

برای سفارش محصولات، به قسمت فروشگاه ها در استان مورد نظر خود مراجعه نمایید.

(با عضویت در گروه مصرف کنندگان محصولات سالم و ارگانیک، با ما همراه شوید و از مزایای آن برخوردار گردید)

 

 

 

egg                کد کالا: 2313

               نام محصول: تخم مرغ ویژه ، تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک

               دسته: سالم و گواهی شده

               وزن / تعداد در بسته بندی :  9 عدد، 15 عدد

               تعداد در پک/کارتن:  20 بسته (9 عددی)، 15 بسته (15 عددی)

               نوع عرضه در بازار : به صورت بسته بندی در جعبه های مقوایی درب دار به همراه برچسب

               نام تجاری (برند) محصول : آبگینه

               نوع گواهی اخذ شده/روند تولید : ارائه تغذیه مناسب و بدون آنتی بیوتیک  در کلیه مراحل رشد به مرغ ها

                محل تولید: ایران - اصفهان

 

 

  

توضیحات:

نژاد مرغ تخم گذار از نژادهای بومی ایران بوده و ارائه تغذیه و دان مناسب و بدون آنتی بیوتیک در کلیه مراحل رشد به مرغ ها، دسترسی مرغ‌ها به فضای آزاد از مدیریت‌های صورت‌گرفته در تولید این نوع تخم مرغ است.

تغذیه‌ی مرغ و مراحل رشد و نمو آن تحت کنترل می باشد و به مرغ ها هیچ گونه آنتی بیوتیک و هورمونی داده نمی شود. رنگ پوسته ی تخم مرغ ها قهوه ای روشن می باشد و فرق آنها با تخم مرغ های بومی این است که تغذیه ی مرغ ها تحت کنترل بوده و به مرغ ها اجازه ی تغذیه ی هر گونه پس مانده و یا زباله ها داده نمی شود. همچنین تخم مرغ ها فاقد هرگونه رنگدانه و مواد رنگی شیمیایی مصنوعی می باشد.

  

• تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک:

کاهش مصرف دارو و به ویژه آنتی بیوتیک در مرغداری‌ها.

در پرورش مرغ های تخم گذار بدون آنتی بیوتیک، طیور در هیچ سنی مصرف آنتی بیوتیک نداشته و تمامی مراحل پرورش از جوجه‌ریزی تا کشتار به صورت مضاعف تحت نظارت‌های خاص کارشناسان خواهد بود و طبیعتا تخم مرغ این گونه مرغ ها، تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک نام می‌گیرد.

ضوابط و مقررات بهداشتي توليد تخم مرغ بدون مصرف آنتي بيوتيك با هدف توليد تخم مرغ فاقد باقيمانده هاي دارويي از سوی سازمان دامپزشكي كشور می باشد. 

 

اطلاعات مرتبط

تخم مرغ محلی واقعا بهتر است ؟

باوری وجود دارد مبنی بر اینکه تخم مرغ محلی به لحاظ غذایی بهتر است. این فرضیه تا زمانی درست بود که تخم مرغ ها در فضایی ارگانیک شکل می گرفتند. حالا که انواع سموم و کود شیمیایی در کنار پرورش مرغ های خانگی قرار گرفته دیگر نمی توان به این فرضیه خوش بین بود. همچنین آنفولانزا از جمله بیماری هایی است که امکان دارد از تخم مرغ های محلی به انسان منتقل شود. "سالمونلا" هم میکروبی است که اغلب می توان آن را در تخم مرغ های محلی دید. این را هم بدانید که رنگ تخم مرغ ها خیلی ساده و با توجه به نوع نژاد مرغ تخم گذار قابل تغییر است و بنابراین خیلی گول رنگ و لعاب تخم مرغ ها را نخورید.

رنگ زرده به میزان کمی تحت تاثیر ژنتیک است، ولی بیشتر تابع غذای مصرفی مرغ است. به عنوان مثال، افزودن بتا-کاروتن (رنگ طبیعی زرد – نارنجی موجود در سبزیجات زرد رنگ) به غذای مرغ، موجب زردتر شدن رنگ زرده تخم مرغ ها می شود. پر رنگ بودن زرده نشانگر مغذی تر بودن آن نخواهد بود.

 

√ چند نکته : 1- توصیه اصلی این است که از مصرف تخم مرغ هایی با پوسته آلوده، شکسته و ترک دار به دلیل احتمال نفوذ باکتری ها به داخل آن خودداری کنید. 2- تشکیل حلقه سبز رنگ به دور زرده در هنگام پخت نیز به دلیل ترکیب آهن و گوگرد موجود در تخم مرغ بوده که نشانه فاسد شدن تخم مرغ نیست. 3- تخم مرغ پخته را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد. 4 - حداکثر زمانی که می توان در دمای یخچال تخم مرغ را نگهداری کرد 4 تا 5 هفته پس از تولید می باشد.