کنگره تغذیه ایران

دوازدهمین کنگره تغذیه ایران 15 لغایت 18 آبان 1391/اصفهان

دوازدهمین کنگره تغذیه ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با همکاری انجمن تغذیه ایران (اتا)، آبان ماه سال 1391 در شهر اصفهان برگزار شد. در این بزرگترین رویداد علمی تغذیه کشور محورهای زیر مورد بررسی قرار گرفت:

1. تغذیه از سلول تا جامعه 
2. امنیت غذایی 
3. ایمنی غذا 
4. تغذیه و بیماری ها 
5. تغذیه سلولی مولکولی 
6. نوتروژنومیکس و نوتروژنتیک 
7. ارتقاء سلامت تغذیه جامعه 
8. بیماری های غیر واگیر و تغذیه 
9. تغذیه ورزشکاران

 حضور نام اساتید بزرگ تغذیه ایران در لیست اعضای کمیته علمی این کنگره نشان دهنده سطح علمی بالا و اهمیت این کنگره بود.

 گروه تحقیقاتی امگا از تمامی علاقه مندان دعوت کرد تا در این رویداد علمی حضور به عمل برسانند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *